Hennie-Knapen-Logo-normal
Hennie-Knapen-Logo-normal

voor mindfulness en gezonde leefstijl

voor mindfulness en gezonde leefstijl

Hennie Knapen

hennie knapen

Na een afgeronde onderwijs- en een kunstopleiding werkte ik 10 jaar als beeldend kunstenaar en daarna een zelfde periode als organisatiemedewerker voor lezingen en culturele activiteiten. In mijn vrije tijd begeleidde ik talrijke gespreksgroepen. Hier ontdekte ik mijn enthousiasme voor het werken met mensen. Genoeg reden om me om te scholen tot gecertificeerd trainer en coach.

De keuzes die ik in mijn leven maakte brachten vaak grote veranderingen en soms ook verwarring met zich mee. Daarmee leren omgaan, het loslaten van het oude, vertrouwen ontwikkelen, eigen keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor de nieuwe ingeslagen weg zijn in mijn leven terugkerende thema's. Gaandeweg heb ik gemerkt dat deze ervaringen waardevol zijn bij mijn rol als trainer en coach. In de loop der jaren heb ik me verder gespecialiseerd op het gebied van leefstijlcoaching en mindfulnesstraining.  Ik help mensen om persoonlijk bewustzijn te ontwikkelen. Om automatische patronen te signaleren, en zich te realiseren dat ze ook een andere keuze kunnen maken als dat nu beter past.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door rust, aandacht, betrokkenheid, zorgvuldigheid, enthousiasme en plezier. Ik ondersteun je van harte bij het ontdekken van jouw nieuwe mogelijkheden en het ontwikkelen van nieuw gedrag om te leven zoals je in wezen bent.

Bij het uitoefenen van mijn werkzaamheden handel ik naar de inhoud en geest van de VMBN en de beroepscode van de NVO2 .