Training

voor vergroting van je vaardigheden, professionele ontwikkeling en persoonlijke groei

Training

In een trainingsgroep werk je met andere deelnemers aan een specifiek onderwerp dat voor iedereen speelt. Omdat ieder anders is, een andere achtergrond en  andere ervaringen heeft, gaat elke deelnemer met zijn eigen vragen aan de slag. Je eigen weg vinden op zoek naar de oplossingen die het beste bij jou passen.
groeikracht
hennie knapen mindfulness 2

Trainingsgroep

In de trainingsgroep sta je er niet alleen voor. Je kunt leren van de uitwisseling met de mededeelnemers. De ervaringen van anderen kunnen je handvatten geven om zelf nieuwe acties te ondernemen. In een sfeer van veiligheid en vertrouwen zorg ik dat je op een open manier je eigen ontwikkelingspunten kunt onderzoeken en oppakken. De setting van de training maakt dat je je gestimuleerd voelt om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

Werkwijze

In de trainingen zijn bewustzijn en bewustwording, ervarend leren en zelfversterking belangrijke pijlers. Er wordt gewerkt met afwisselende werkvormen die inzicht geven in wat je nodig hebt om verder te kunnen.
glas_in_lood1

Intakegesprek

Afhankelijk van de training vindt er een kort telefonisch intakegesprek plaats of maken we een afspraak voor een uitgebreider gesprek.

Training van organisatie medewerkers

Trainingen kunnen ´in company´ worden ingezet bij organisaties die medewerkers willen die:
  • stevig in hun schoenen staan
  • verantwoordelijkheid nemen
  • zelfbewust hun kwaliteiten en talenten inzetten
  • adequaat kunnen omgaan met veranderingen
  • adequaat kunnen omgaan met werkdruk
  • gezond en vitaal zijn
waarderend_organiseren

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen met u de trainingsvraag onderzoeken.